Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Bălileștiul se mândrește cu arbitrul Adrian Pavel premiat de FRAS

Bălileștiul se mândrește cu arbitrul Adrian Pavel premiat de FRAS

Ca în fiecare final de an, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a încheiat cu fast sezonul competiţional cu Gala Campionilor, evenimentul festiv la care sportivii şi echipele primesc meritul efortului depus de-a lungul anului. Cătălin Nicolaescu – vicepreşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Aurelian Dode Andronache – pilot şi Marius Gorgan – arbitru, Adrian Pavel sunt patru dintre muscelenii premiaţi la Gala Campionilor 2019. O mie de invitaţi din întreaga ţară au fost prezenţi la acest eveniment care a închis oficial sezonul 2019 în automobilismul românesc.

Printre sportivii premiaţi la Gala Campionilor s-au numărat şi câţiva musceleni, în frunte cu Aurelian Dode Andronache, cu siguranţă cel mai cunoscut dintre piloţii din Câmpulung. Participant la Campionatul Naţional de Viteză în coastă, Dode s-a clasat pe locul al doilea, la clasa CN/E2-SC, poziţionat între Emil Nestor şi Silviu Dumitrescu, şi pe locul opt la general. Un alt muscelean pe podium a fost Costi Stratnic, locul al treilea la clasa E2 şi E2+3000. Deşi nu a putut fi prezent la Timişoara un loc pe podium la viteză în coastă a avut rezervat şi Ionuţ Ciopleiaşi. Cel mai tânăr muscelean premiat la Gala Campionilor FRAS a fost pilotul din cadrul Campionatului Naţional de Rallycross, David Nedelcu, locul al doilea în clasamentul juniorilor I.

Tot la Rallycross, în competiţia seniorilor, pe podium a urcat şi Gheorghe Ticuţă, locul I atât la H3, cât şi la Open. La categoria oficiali, arbitri, media, municipiul Câmpulung i-a avut ca reprezentanţi pe Cătălin Nicolaescu şi Mihai Stana – oficiali, respectiv Marius Gorgan şi Adrian Pavel – arbitri. Pe lângă reprezentanţii de marcă ai automobilismului sportiv românesc, Gala Campionilor FRAS 2019 s-a bucurat şi de prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, dar şi a luptătorului Cătălin Moroşanu, unul dintre susţinătorii motorsportului.

De asemenea, jucătoarea de tenis Ana Bogdan a anunţat că îşi doreşte, pe viitor, să urmeze o carieră şi în competiţiile organizate sub egida FRAS după ce a obţinut licenţa în urmă cu două săptămâni. Au fost răsplătiţi cu premii speciale atât sportivii care au reprezentat România la nivel internaţional, printre care Simone Tempestini, Raul Badiu sau Claudiu Barbu, dar şi oficiali din cadrul federaţiei, arbitri şi oameni care au stat în spatele fiecărui eveniment din 2019.

De asemenea, a fost organizată o secţiune specială dedicată femeilor din automobilism, al cărui număr a depăşit 150 doar în competiţii, la care se adaugă numeroase alte doamne şi domnişoare în organizare şi arbitraj. Sezonul 2019 al Campionatului Naţional de Raliuri s-a desfăşurat pe durata a opt raliuri care au însemnat provocări multiple, atât pe asfalt, cât şi pe macadam, pentru echipaje. Cu competiţii diversificate, care au pus la încercare strategia piloţilor şi copiloţilor, rezistenţa fizică a echipajelor şi a maşinilor de concurs, curajul şi viteza, anul competiţional a fost unul dintre cele mai disputate din ultimul deceniu, cu multiple schimbări de podium şi rezultate surpriză.

About The Author

Related posts