Breaking News
Bărbat filmat când a lovit un consătean în zona capului…

Bărbat filmat când a lovit un consătean în zona capului…

Un clip video ce prezintă un bărbat lovit cu un obiect contondent în zona capului de către un alt bărbat, a făcut ca, poliţiştii argeşeni să demareze activităţile de identificare a agresorului şi a victimei.

În seara zilei de 24 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la aspectele ce fac obiectul filmării.

Persoanele în cauză au fost identificate, iar bărbatului lovit i-au fost prelucrate prevederile legale, privind necesitatea de a formula plângere prealabilă, pentru tragerea la răspundere a făptuitorului, conform art. 193 din Codul Penal, referitor la infracțiunea de ,,loviri sau alte violențe”.

Bărbatul în cauză a fost consultat de un echipaj medical, însă a refuzat să fie transportat la spital. De asemenea, acesta nu a dorit să formuleze plângere nici cu ocazia verificărilor efectuate la acel moment de polițiști, dar nici ulterior.

„Facem precizarea că pentru infracțiunile la care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea plângerii prealabile (care cuprind această mențiune în mod expres), termenul legal, prevăzut la art. 296 din Codul de Procedură Penală, este de ,,3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei”, transmite IPJ Argeş.

About The Author

Related posts