Bărbat, la un pas de pușcărie că a transportat lemne fără acte! VIDEO!
Bărbat, la un pas de pușcărie că a transportat lemne fără acte! VIDEO!

Bărbat, la un pas de pușcărie că a transportat lemne fără acte! VIDEO!

Polițiștii din cadrul Secției de Politie Valea Mare-Pravat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute la art. 68 alin.1 din Legea 46/2008R”, conform art. 68 alin. 2 ind.1 din Legea 46/2008R – Codul Silvic.

În urma administrării probatoriului, a rezultat că în ziua de 27 ianuarie 2021, un bărbat de 28 de ani, din comuna Berevoești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autocamion cu remorcă, cu care transporta pe raza localității Albeștii de Muscel, cantitatea de 37,79 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență sau transport.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată, totodată fiind făcută și propunerea de confiscare specială, conform art. 112 din Codul Penal, coroborat cu art. 68, alin.2 ind.2 din Legea 46/2008R – Codul Silvic, pentru ansamblul de vehicule format din autocamion și remorcă, precum și pentru materialul lemnos transportat fără documente legale.

About The Author

Related posts