Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Bărbaţi surprinşi în timp ce vroiau să fure dintr-un magazin…
Bărbaţi surprinşi în timp ce vroiau să fure dintr-un magazin…

Bărbaţi surprinşi în timp ce vroiau să fure dintr-un magazin…

În seara zilei de 18 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că trei bărbați ar fi fost surprinși în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un magazin.


La fața locului au intervenit cu operativitate polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au reușit prinderea a doi dintre cei trei, iar în scurt timp, a fost identificat și prins și al treilea bărbat, toți fiind conduși la sediul poliției.


În urma cercetărilor, desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, s-a stabilit că cei trei bărbați, respectiv de 44 de ani, din Chiajna, județul Ilfov, de 40 de ani, din București și de 25 de ani, din București, ar fi desprins elementele de siguranță de pe bunurile sustrase și ar fi încercat să părăsească incinta magazinului, prin distragerea atenției angajaților, fiind surprinși de personalul de pază.

În această împrejurare, bărbatul de 25 de ani ar fi amenințat cu un cuțit mai multe persoane, pentru a-și asigura scăparea.


După administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în cazul bărbatului de 25 de ani, care ar fi folosit un cuțit pentru a amenința mai multe persoane și a-și asigura scăparea, instanța a dispus arestarea preventivă.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

About The Author

Related posts