Bătrână accidentată mortal pe trotuar!
Bătrână accidentată mortal pe trotuar!

Bătrână accidentată mortal pe trotuar!

Accident mortal pe raza municipiului Câmpulung! O femeie de 86 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost izbită, pe trotuar de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Vineri după-amiază, pe strada Colonel Stănescu din oraş, stradă ce face legătura între Schei şi cartierul Grui, un conducător auto, a pierdut controlul asupra autoturismului marca Logan, a părăsit partea carosabilă, s-a urcat pe trotuar, unde a acroşat o femeie, pieton.

Accidentul s-a produs după biserica Schei, după curba la dreapta. Se pare că, tânărul aflat la volan, ar fi intrat cu viteză în curbă, astfel a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns pe trotuar.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş: “Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe str. Colonel Stănescu, din direcția centru spre cartier Grui, în curbă la dreapta, în urcare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în împrejurări ce urmează să fie stabilite prin cercetări, acroșând și accidentând grav o femeie de 86 de ani, care se deplasa pe trotuar, pe partea stângă față de sensul de deplasare al autoturismului. Femeia a fost transportată la spital, unde, din păcate, a survenit decesul acesteia.”

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts