Bătută de concubinul fiicei, a ajuns la spital

Bătută de concubinul fiicei, a ajuns la spital

Bătută de concubinul fiicei, a ajuns la spital

Luni seara, în casa familiei Ungheanu din comuna Valea Mare Pravăţ, satul Bilceşti, s-a iscat un scandal. Totul, se pare că ar fi pornit după ce Maria Ungheanu de 73 de ani, ar fi luat pensia, astfel că, concubinul fiicei sale, Nicolae Parghel de 49 de ani a agresat-o.

Conform localnicilor din zonă, în perioada când Maria Ungheanu primea pensia, Oparghel făcea scandal, asta probabil pentru a-i lua bruma de bani.

Aşa s-a întâmplat şi luni, atunci când bătrâna a primit pensia.

Au fost discuţii, care mai apoi au degenerat, astfel că în gospodăria familiei Ungheanu a pornit scandalul, iar Maria a ajuns pe mâna concubinului fiicei sale. Acesta a bătut-o şi în cele din urmă bătrâna s-a ales cu un picior fracturat.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ care au intervenit pentru a stinge conflictul. Tot poliţiştii au foist cei care au transportat-o pe bătrână la CPU Câmpulung.

Aici, după o serie de investigaţii, medicii au conchis că femeia are o fractură şi i-au acordat îngrijirile mediucale ce se impuneau.

După această grozăvie Parghel a fost luat la audieri şi după  ce a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de or, vineri a fost adus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câpulung cu propunere de arestare preventivă. După administrarea probatoriului magistraţii au emis pe numele lui Nicolae Paghel mandar de arestare preventivă pentru 30 de zile.

About The Author

Related posts