Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită de un rucărean!
Bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită de un rucărean!

Bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită de un rucărean!

Bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită de un rucărean! Este povestea Andreei P. de 34 de ani, de origine din Iaşi, l-a cunoscut, în anul 2012 pe Facebook pe Ionuţ F., de 31 de ani din Rucăr.

Între cei doi s-a legat o idilă „de la distanţă“, întreţinută în mediul virtual, o perioadă. După ce relaţia online s-a consolidat, au hotărît să se întâlnească pentru a se cunoaşte mai bine. S-au văzut şi au decis să rămână împreună. Femeia mamă a doi copii, o fetiţă de 14 ani şi un băiat de 11 ani, rămaşi la primul soţ, care lucrează în Anglia, s-a mutat la Rucăr. Cei doi nu şi-au legalizat legătura, deşi, au împreună o fetiţă în vîrstă de 5 ani. Locuiau în casa mamei bărbatului, la Rucăr, acolo unde s-au petrecut zilele de coşmar pentru femeie.

Cunoscuţii celor doi susţin că bărbatul a fost mereu agresiv cu concubina lui. A îndurat multe umilinţe şi lovituri, iar zilele trecute femeia, ajunsă la capătul răbdării a cerut ajutor.

Pe data de 1 octombrie a fost bătută măr de concubin, cu pumnii şi picioarele. A doua zi, seria loviturilor a fost reluată, Andreea P încasând o nouă bătaie. Nu putea să ceară ajutor, neavînd telefon mobil, nici posibilitatea să plece din casă, fiind urmărită permanent de bărbatul care părea că şi-a ieşit din minţi.

Excesiv de gelos acesta acuza de infidelitate. Pe data de 3 octombrie, femeia a avut o idee care a salvat-o de coşmar. A scris un bileţel în care a povestit că este terorizată de bărbat şi a ascuns hârtia în cutia cu mâncare, pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Biletul a fost văzut de educatoare şi după ce a citit, femeia a sesizat autorităţile.

Continuarea o găsiți AICI!

About The Author

Related posts