Beat şi fără permis pe drumurile publice!

Beat şi fără permis pe drumurile publice!

Beat şi fără permis pe drumurile publice!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 430 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 120.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 31 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat un bărbat de 32 de ani, din Cotmeana, care conducea un autoturism pe DJ703A, având permisul de conducere anulat și aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 și 337 din Codul Penal.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar. 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un tânăr de 21 de ani, din Arefu, care conducea un autoturism pe DN7C, pe raza comunei Corbeni, având autorizația provizorie de circulație expirată.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

About The Author

Related posts