13.2 C
Campulung Muscel
joi, 28 martie, 2024

Beneficiile cojilor de castravete: întăresc rădăcina părului, fortifică unghiille!

Alte Știri

Mâncați castraveții cu tot cu coajă! Este îndemnul nutriționiștilor, care au argumente solide. Cojile de castravete au un conținut ridicat de dioxid de siliciu, un nutrient care contribuie la întărirea rădăcinii părului, fortificarea unghiilor, și care atenuează semnele îmbătrânirii.

 
Cojile acestei legume sunt pline de enzime, vitaminele A și C, calciu, fier, fosfor, potasiu, carbohidrați. Ajută la normalizarea tractului digestiv, sunt un bun diuretic, protejează ficatul și stomacul, iar aplicate local, vindecă pielea afectată de detergenți și scad febra. 
Tot castravetele mâncat cu coajă reglează tensiunea arterială și nivelul colesterolului. Continuarea articolului o găsiți aici!!!!!
]]>

Ultimele Știri

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel. Banca Transilvania a făcut un...

Alte știri din aceeași categorie