19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

BERBEC: Banii și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Pluton rămâne și în 2017 în casa carierei Berbecului, generând nevoia de schimbare, dacă nu a direcției profesionale, măcar a atitudinii tale față de aceasta.

Parteneriatele de afaceri ale Berbecilor pot suferi în 2017 modificări importante, mai ales dacă ele implică și colaborări în afara țării. În perioadele 23 martie – 7 aprilie și 29 iulie – 10 august, când are loc un aspect tensionat între Pluton și Jupiter, se poate să te simți ca la război, să ai impresia că totul îți este împotrivă.

Așadar, în martie-aprilie și în iulie-august 2017 ar fi bine să dai dovadă de perseverență și să nu încerci să forțezi lucrurile. Perioade prospere și eficiente, în care vei vedea cât se poate de concret rezultatele muncii și eforturilor tale sunt 1-24 ianuarie și 21 august – 2 septembrie 2017, când Jupiter se găsește în aspect armonios cu Saturn.

Venus, stăpâna banilor câștigați de Berbeci prin muncă, retrogradează între 4 martie și 15 aprilie 2017. În această perioadă apare tentația de a cheltui excesiv pentru propria imagine sau pentru a impresiona pe cineva (fiindcă Venus retrogradează în Berbec până pe 3 aprilie 2017).

Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, retrogradează între 10 și 20 aprilie în casa banilor Berbecului, definind o perioadă în decursul căreia câștigurile pot fi sub așteptări sau, dacă îți cauți un loc de muncă, nu găsești ceva care să te satisfacă din punctul de vedere al veniturilor.

În perioada 13-31 august 2017 Mercur retrogradează în casa muncii Berbecului, anunțând o perioadă de reevaluare profesională, dar și o serie de întârzieri, neînțelegeri, vicii de comunicare, renegocieri și analizarea la nesfârșit a acelorași și acelorați situații.

Perioada 6 iunie – 5 iulie 2017 se anunță bună din punct de vedere financiar, la fel și ultimul trimestru al anului. Începând din 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, poți spera să atragi mai ușor investiții și investitori. #CONITAHOROSCOPISTA

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie