Bestia lui Oțil, în mirifica zonă turistică de la barajul Râușor a făcut furori!

Bestia lui Oțil, în mirifica zonă turistică de la barajul Râușor a făcut furori!

Bestia lui Oțil, în mirifica zonă turistică de la barajul Râușor a făcut furori! Dani Oţil (38 de ani) s-a prezentat în Parcul de Service la ora 06.30 pe drumul județean 734 Lerești – Voina, cu un Radical SR4, din partea Clubului Sportiv – Rally DJV, la grupa E2/SC.

Dani Oțil a atras toate privirile la recunoașterile din traseu și la antrenamentele cronometrate de astăzi, cu această maşină care semăna cu cea a lui Batman. Este vopsită de curând într-o culoare unică Sky Blue Chrome, are un motor de 1,4 litri, 4 cilindri în linie, 200 CP ce o transformă într-o adevărată bestie, așa cum a declarat chiar Dani Oțil. ,,Este iute, aduce senzații tari la volan”, a mai spus vedeta matinalului de la Antena 1.

Pilotul-vedetă părea sigur pe el în cursă şi singurele lui griji au fost ca traseul să fie liber, lipsit de accidente.

Cei mai buni piloţi ai momentului au luat startul astăzi în Lerești la cea mai spectaculoasă cursă de viteză în coastă din România. În zona turistică au răsunat motoarele turate la maxim, iar cursa, de altfel una deosebit de spectaculoasă, a atras sute de turişti care au urmărit cu sufletul la gură maşinile care au gonit la viteză maximă pe drumul județean.

About The Author

Related posts