Breaking News
Beţi sau fără permis, prinşi de poliţiştii argeşeni…
Beţi sau fără permis, prinşi de poliţiştii argeşeni…

Beţi sau fără permis, prinşi de poliţiştii argeşeni…

Beţi sau fără permis, prinşi de poliţiştii argeşeni…

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 174 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.409 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 9 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat ăe O.S., de 48 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe Calea Drăgăşani din municipiul Piteşti, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe A.G., de 48 de ani, din Moşoaia, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.A., de 46 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

 

 

About The Author

Related posts