Bogdan Berechet cel mai tânăr comandant din istoria poliției argeșene

Bogdan Berechet cel mai tânăr comandant din istoria poliției argeșene

La conducerea IPJ Argeş se găseşte acum, cel mai tânăr comandant din istoria poliției argeșene.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 30 august a.c., comisar-șef de poliție Berechet Bogdan Alexandru a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Noul comandant al IPJ Argeş, comisarul Bogdan Berechet, are la doar 38 de ani o carieră impresionantă. Lucrează în Poliţie din 2002, a fost anterior comandant al IPJ Vâlcea, adjunct la IPJ Vâlcea, Şef Serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, director adjunct la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiţer specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. – Brigada C.C.O. Piteşti şi ofiţer principal la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Argeş. Bogdan Berechet are la activ numeroase cursuri de specializare în ţară şi străinătate şi este doctorand la Şcoala Doctorală de Ordine şi Siguranţă Naţională – Academia de Poliţie A.I. Cuza Bucureşti în domeniul „Ordine şi Siguranţă Naţională”.
În 2008, Bogdan Berechet a primit titlul de Poliţistul Anului împreună cu colegii de la BCCO Piteşti, la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate, pentru profesionalismul cu care a instrumentat operaţiunea „Casa Iadului“.

About The Author

Related posts