20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Bogdan David bagă divorț! Nu mai suportă alianța care le strică imaginea…

Alte Știri

Bogdan David bagă divorț! Nu mai suportă alianța care le strică imaginea…Vorbim de PNL -USR. Fix acum când liberalii trebuie să iasă în față cu un candidat pentru primăria Câmpulung. Președintele PNL Câmpulung spune că imaginea liberalilor este stricată tocmai de primarul Elena Lasconi care face boacăne, cum spune prefectul Radu Perianu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea chiar ca locuitorii orașului să se supere pe edil pentru că s-au blocat lucrările la Bulevardul Pardon, iar dacă se supără pe el că a decis conform legii asta, e ca și cum s-ar supăra pe brazilieni…

Dacă câmpulungenii se supără pe Elena Lasconi și o sancționează la viitoarele alegeri din 2024, cine câștigă? Ghiciți dumneavoastră…

Avem și noi două întrebări pentru liberali.

  1. Voi nu locuiți în acest oraș? Conștientizați ce înseamnă pentru mulți câmpulungeni centrul orașului închis, mulți ani de acum înainte?
  2. Dacă primărița Elena Lasconi a schimbat proiectul și pentru asta trebuie să plătească, din 2019 aveți consilieri locali, mai mult decât atât și în alianță cu USR, de ce nu a-ți blocat lucrările, în toți acești ani și v-ați trezit cu o lună înainte când Bulevardul Pardon trebuia finalizat?
Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie