14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Bogdan David, tu cu ce partid ai negociat să rămăi șef la Ape?

Alte Știri

Bogdan David, tu cu ce partid ai negociat să rămăi șef la Ape? Este o întrebare la care probabil tot noi jurnaliștii trebuie să găsim răspunsul. Dar nu avem cum să nu ne gândim la asta, mai ales că președintele PNL Câmpulung, Bogdan David nu a mai primit nicio funcție în noua conducere județeană. Culmea singurul din Câmpulung, ales, este Nicolae Zaharia, actualul viceprimar al municipiului.

Pe surse am aflat că structura actualei organizații PNL Câmpulung nu va mai rămâne așa. Mai mult decât atât liberalii au început pe rând să își dea demisia din partid și să plece la cel nou înființat de Adrian Miuțescu.

Primul care a făcut pasul cel mare este fostul subprefect Emanuel Soare. Nu ne-ar suprinde să fie urmat de Lucian Ionescu cel care nu mai este de câteva zile nici subprefect și trebuie să revină la matcă.

Bogdan David, spun apropiații lui nu vrea să plece din partid iar mai mult decât atât a trecut și la amenințări că doar asta îl caracterizează. Nu poate nici să riște prea tare că pierde și funcția de șef de la Ape și mașina pe care o are la purtător, un Duster albastru care poate fi văzut parcat prin mai multe locuri din Câmpulung și după program.

sursa foto – arhiva

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie