12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

BOMBĂ CU CEAS LA CÂMPULUNG! Semnați petiția!

Alte Știri

Demersurile nereuşite până acum, făcute de Elena Lasconi pentru a scăpa de deşeurile de pe fosta platformă ARO au facut ca, primarul din Câmpulung să facă o petiţie online, pe care toţi cei care doresc să îşi crească nepoţii, copiii, să trăiască aşa cum era odinioară viaţa în Muscel, o petiţie pe care aceasta îi invită pe câmpulungeni, pe musceleni, să semneze.

Toţi muscelenii care vor un oraş sigur şi curat sunt invitaţi de primarul Lasconi să semneze următoarea petiţie: https://www.petitieonline.com/bomb_cu_ceas_la_campulung

“Fac apel la Green Peace și la toate organizațiile de protecția mediului, oamenilor de bună credință, care vor să se implice pentru a evita producerea unei CATASTROFE ECOLOGICE!

O simplă scânteie poate duce la o catastrofă ecologică, nu mai vorbesc de faptul ca se pot infiltra și în pânza freatică, iar zeci de mii de oameni pot fi afectați fără ca măcar să știe acest lucru”, a mai transmis Lasconi.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie