Bucureştean căutat prin Muscel! Aflaţi de ce!
Bucureştean căutat prin Muscel! Aflaţi de ce!

Bucureştean căutat prin Muscel! Aflaţi de ce!

Bucureştean căutat prin Muscel! Aflaţi de ce!

Duminică 11 august, cadre ale Poliţiei, jandarmii montani dar şi salvamontiştii au căutat prin zona Voina, prin pădure, dar şi la Câmpulung, un bărbat de 70 de ani, un turist din Bucureşti, care sosise în zona cu un grup de pensionari din Capitală.

Grupul din care făcea parte Petre C. a pornit duminica dimineaţa pe diverse trasee turistice, pentru a admira frumuseţile zonei. Petre, se pare că, nu a vrut să vadă ce oferă natura în zona respectivă, aşa că a decis să rămână la cabana din zona Voina.

Omul a pornit să se plimbe prin zona Voina, s-a oprit şi s-a hidratat cu o bere, apoi, a găsit o maşină de ocazie şi a pornit spre comuna Lereşti. Aici, a mai consumat câteva beri, după cum spun cei care l-au audiat, şi la un moment dat, a fost urcat de câţiva localnici într-un microbuz de transport persoane care l-a dus la Câmpulung. În această perioadă, turiştii cu care venise Petre C. la Voina, au anunţat dispariţia bărbatului.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a unui bărbat de 70 de ani, care ar fi participat la o excursie cu un grup de persoane vârstnice din municipiul București.  Conform anchetatorilor, bărbatul ar fi plecat în după-amiaza zilei de 11 august a.c., din zona cabanei Voina de pe raza localitatii Lerești, într-un interval în care ceilalți participanți la excursie au parcurs diferite trasee în zonă.

Au fost efectuate căutări de către polițiști, jandarmi și salvamontiști argeșeni, care au vizat traseele montane și drumurile de legătură, înainte de lăsarea întunericului, cu scopul de a identifica cât mai rapid persoana.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei ai Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat investigațiile, care până luni dimineaţa nu au avut ca rezultat găsirea bucureşteanului.

Pentru a-l găsi pe Petre C., poliţiştii argeşeni au solicitat sprijinul populaţiei.

În urma activitatilor efectuate de poliţişti, implicaţi în căutări, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Câmpulung, la o pensiune care este situată la ieşirea din municipiu spre Piteşti. Conform celor implicaţi în căutări, bucureşteanul a ajuns la pensiune şi s-a cazat acolo. Bărbatul a fost găsit de poliţiştii de la Câmpulung. Starea lui era una buna, acesta nu a suferit vătămări şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

About The Author

Related posts