Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Ca să se răzbune, a dat foc la casă!

Ca să se răzbune, a dat foc la casă!

Pentru că s-a supărat că i-a fost reţinut permisul de conducere, un bărbat din Aninoasa şi-a incendiat casa. Acesta a pus foc, doar ca sa se răzbune, apoi a plecat de acasă, şi, pentru ca nu era sigur dacă i-a ieşit porcăria pusă la cale, s-a întors să se asigure că arde locuinţa.

Bărbatul, cunoscut în sat cu probleme de comportament şi-a incendiat casa.Pompierii militari au intervenit prompt şi au reuşit să stingă incendiul înainte de a cuprinde întreaga casă.

Acesta are 33 de ani, şi locuieşte în Valea Siliştii. Gestul său a fost după ce a rămas fără permis. Omul şi-a dat foc locuinţei, după care a fugit cu maşina, venind la scurt timp să vadă dacă într-adevăr arde şi a fugit din nou. Din spusele vecinilor acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere în urma cu puţin timp, fapt pentru care a recurs la acest gest necugetat.

Pompierii militari de la punctul de lucru Aninoasa au intervenit la timp şi au reuşit să stingă incendiu înainte ca acesta să cuprindă întreaga casă. Vecinii spun că le este frică pentru că acesta mereu face probleme în sat.

“El face numai probleme în sat. O bate pe mama lui, o femeie neajutorată şi bătrână, face scandal, sare la bătaie, e un om foarte agresiv. Nu ştim ce am putea să îi facem. Îi dă Poliţia amendă, dar cu ce naiba să plătească? Acum a făcut tâmpenia asta, ce să îi facem? Bine că nu a ars şi mama lui în casă”, spune  Benonie Ştefan, primarul comunei Aninoasa.

După ce acesta va fi prins de către oamenii legii, va fi sancţionat pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice.

About The Author

Related posts