Cadrele SMURD au acordat asistenţă medicală în peste 20 de cazuri!

Cadrele SMURD au acordat asistenţă medicală în peste 20 de cazuri!

Cadrele SMURD au acordat asistenţă medicală în peste 20 de cazuri!

Echipajele SMURD au gestionat 26 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

– 10.02, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat  de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Petrochimiștilor, la un pacient de 48 de ani, politraumatizat în urma unei căzături de la înălțime, de pe un bloc în construcție. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator.

– 16.52, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat  de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Bascov, strada Serelor, pentru a asigura  măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule (două autotrenuri, două autoturisme ce se aflau în mers, un microbuz și două autoturisme parcate) și în urma căruia a fost avariată o conductă de gaze, iar la unul dintre autotrenuri existau scurgeri de lichide combustibile. Nu s-au înregistrat victime.

– 17.53, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Negru Vodă, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor, din subsolul unei clădiri. Cu ajutorul motopompei, s-au evacuat aproximativ 3 mc de apă.

– 20.10, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Micești, în sprijinul unui echipaj al Ambulanței, pentru preluarea unei paciente de 65 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

– 00.34, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Arefu, zona Cumpăna, pentru degajarea unui autoturism rămas blocat în noroi, pe un drum forestier. După deblocare, autoturismul, în care se aflau patru persoane, a fost însoțit de echipajul de pompieri până într-o zonă sigură.

About The Author

Related posts