Călin Georgescu consumă apă de la Izvorul Rece! Avem imaginile!
Călin Georgescu consumă apă de la Izvorul Rece! Avem imaginile!

Călin Georgescu consumă apă de la Izvorul Rece! Avem imaginile!

Călin Georgescu consumă apă de la Izvorul Rece! Avem imaginile! A lăsat Bucureștiul pentru zona de nord a județului Argeș. S-a mutat într-o casă foarte aproape de Câmpulung și consumă apă potabilă de la Izvorul Rece de pe raza comunei Mioarele.

Acesta a fost reabilitat de o musceleancă cu suflet în urmă cu mult timp iar apa este rece ca gheața și de munte. Se întâmpla ca Georgescu să fie în Muscel, timp în care era nominalizat în Parlament pentru funcția de premier.

Dacă numele său îți este cunoscut, cu siguranță este pentru că l-ai mai auzit și în urmă cu aproape un an de zile. După alegerile parlamentare din 2020, tot AUR l-a propus prim-ministru pe Călin Georgescu.

De reținut este că Georgescu nu este membru în partidul Alianța pentru Unirea Românilor, ci este propus și susținut de aceștia în calitate de independent, mizându-se pe acest aspect mai degrabă tehnocrat.

Ce îl recomandă pe Călin Georgescu pentru funcția de premier

Călin Georgescu este un expert în dezvoltare durabilă, a cărui carieră s-a desfășurat preponderent în sistemul ONU, unde a lucrat nu mai puțin de 18 ani. Are studii în domeniu, fiind doctor în pedologie, absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București.

Între 2015 și 2016, acesta chiar a fost și director executiv al Institutului de Dezvoltare Globală din cadrul Națiunilor Unite. Cu toate acestea, Georgescu a fost un nume mai degrabă necunoscut pentru publicul larg.

Asta, deși a mai fost propus prim-ministru și cu ani buni înainte ca AUR să-l scoată la rampă iarna trecută. Undeva în 2010, PSD îl propunea pe Călin Georgescu drept premier tehnocrat. Doi ani mai târziu, numele său era folosit de PDL ca propunere de premier.

Între cele două propuneri, acesta se arăta încântat de faptul că este considerat un posibil prim-ministru, dar că ”prefer să îmi conduc proiectele mele.”

Georgescu a mai avut tangențe cu lucrul în structurile statului român și în anii trecuți ai carierei. În 1999, a fost coordonatorul Strategiei Naționale a României pentru Dezvoltare Durabilă, iar în 2008 era director al Departamentului pentru Organizații Economice Internaționale din cadrul MAE. Continuarea o găsiți AICI.

About The Author

Related posts