Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Calul nărăvaș a băgat toată familia în spital!

Calul nărăvaș a băgat toată familia în spital!

4 membrii dintr-o familie au ajuns în spital miercuri la orele prânzului după ce calul care trăgea atelajul în care ei se aflau a făcut nălucă. Cu toții mergeau la sapă pe vechiul drum care leagă comuna Mioarele de comuna Boteni. Nenorocirea s-a petrecut pe un drum în pantă, neasfaltat. Calul s-a speriat și a început să gonească timp în care cei din căruță s-au dezechilibat și au căzut pe rând. Un trecător a văzut tot ce s-a întâmplat și a sunat imediat la 112.

,,M-am speriat și eu când am văzut calul cum aleargă. Nu știm de ce s-a speriat dar i-am auzit pe oameni zbierând și erau agățați de căruță mai mult pe jos. Mergea cu toții la sapă. Acum sunt cu probleme medicale, trebuie să bage oameni la muncă, ce probleme, vă dați seama. Și cum nu găsești pe nimeni să te ajute, nici cu bani mulți, e foarte greu. Bine că au scăpat teferi. Se putea întâmpla ceva mult mai grav”, a declarat un vecin martor la incident.

Atelajul era condus de Adrian B.în vârstă de 45 de ani fiind însoțit de soție în vârstă de 41 de ani, mama sa de 68 de ani, și o rudă de 50 de ani. Toți fiind din localitatea Mioarele situată la 10 kilometri de muncipiul Câmpulung. La fața locului au ajuns și polițiștii care l-au testat pe conducătorul atelajului cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Victimele au fost transporate la spitalul muncipal Câmpulung pentru a primi primele îngrijiri medicale. Conducătorul atelajului, Adrian B. S-a ales cu politraumatisme și mai multe fracturi costale, soția sa cu o fractură la gleznă, iar cele două femei cu diferite contuzii.

În cauză polițiștii prezenți la fața locului au deschis un dosar de vătămare coporală din culpă.

About The Author

Related posts