Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Camion vs turism pe DN 73!
Camion vs turism pe DN 73!

Camion vs turism pe DN 73!

Accident rutier pe DN 73, la intrarea în comuna Valea Mare Pravăţ. Un camion şi un turism s-au izbit, iar maşina a fost prinsă între camion şi un stâlp de înaltă tensiune.

Maşinile implicate aveau acelaşi sens de mers. Şoferul camionului a vrut să schimbe direcţia de mers, a dat semnal stânga pentru a intra pe un drum lateral. Din spate a venit turismul în care se aflau cinci persoane. Maşina, aşa după cum au spus unii participanţi la trafic, ar fi depăşit o coloană, iar momentul când şoferul de pe camion a virat spre stânga, l-a luat prin surprindere şi nu a mai putut să evite impactul.

Conducătorul auto a ajuns cu turismul între camion şi un stâlp electric. Cei cinci ocupanţi ai maşinii au fost răniţi, însă din fericire, rănile au fost minore.

La locul accidentului au fost solicitaţi să intervină pompierii de la Detaşamentul de pompieri din Câmuluin cu o autotilitară şi un echipaj SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale persoanelor dein turism. De asemenea au sosit şi cadrele Biroului Rutier din municipiu care au demarat cercetările în acest caz. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto de pe autoturism le-a spus poliţiştilor ca se angajase doar în depăşirea camionului şi aşa s-a produs evenimentul.

Cercetările oamenilor legii vor stabili gradul de vinovăţie a părţilor implicate în accident.

About The Author

Related posts