14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

CÂMPULUNG: Bolnavii de cancer vor beneficia de tratament în condiții civilizate

Alte Știri

Astăzi a avut loc recepția noii Secții de Oncologie a Spitalului Municipal Câmpulung. De anul acesta bolnavii de cancer vor beneficia de tratament în condiții civilizate la standarde europene.

,,Refuz să cred că normalitatea înseamnă tratament oncologic pe holurile spitalului cum se întâmplă în prezent. Când am preluat mandatul, am găsit un contract fără finanțare, iar în curtea spitalului municipal un munte de moloz, o clădire demolată. Așa cum am spus-o și repet, sănătatea, educația și proiectele care aduc creșterea calității câmpulungenilor sunt prioritatea mea. Astăzi am încheiat o etapă. Avem o clădire la standarde internaționale. Nu am tăiat panglici așa cum fac majoritatea politicienilor și primarilor.

Am fost de multe ori pe șantier să urmăresc cum se desfășoară lucrările. Chiar și astăzi am observat mici defecte care vor fi remediate până la sfârșitul săptămânii viitoare. Sunt pretențioasă, sunt atentă la detalii și îmi doresc ca fiecare câmpulungean să aibă parte de tot ce e mai bun.

Faptul că am reușit să găsesc resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit acest proiect, faptul că astăzi avem o Secție de Oncologie nouă, nu se datorează unei singure persoane, ci unei întregi echipe. Le mulțumesc tuturor! În special conducerii Spitalului Municipal, consilierului personal pe sănătate și constructorului”, a declarat primarul Elena Lasconi.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie