19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

CÂMPULUNG: Contractele la gaze și electricitate au fost negociate pe bursa de mărfuri

Alte Știri

CÂMPULUNG: Contractele la gaze și electricitate au fost negociate pe bursa de mărfuri. Primarul Elena Lasconi susține că în acest fel a economisit pentru câmpulungeni aproape un milion și jumătate de lei.

Mai mult decât atât este singurul primar care a avut această inițiativă, băgați la cap. Mă mândresc cu această premieră, dar și mai tare cu banii economisiți!, a mai spus Elena Lasconi.

Pentru aceste contracte negociate la bursa de mărfuri pentru primărie și instituțiile subordonate, a avut și reclamații peste reclamații, la Curtea de Conturi, DNA etc.

,,Contractele sunt valabile până la 1 Martie. Acum ne pregătim de o nouă negociere pe bursa de mărfuri pentru că, pur și simplu, AȘA SE FACE, dacă ești responsabil de banii publici.

La începutul mandatului am găsit o dezordine generală în ceea ce privește facturile la electricitate și gaze din primărie și unitățile subordonate. Plăteam tarife diferite, unele chiar mai mari decât prețul pieței. Ce am făcut? Am negociat pe bursa de mărfuri tarifele pentru toate acestea. Rezultatul: de la 185 lei/KWh la gaze cât se plătea am negociat la 98 lei/KWh. La energie de la 325 lei/KWh la 231 lei/KWh. Am economisit aproape un milion și jumătate de lei, cam doi kilometri de drum asfaltat”, a scris primarul Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie