Câmpulungeanca Adelina Pestrițu din nou Burlăciță!

Câmpulungeanca Adelina Pestrițu din nou Burlăciță!

În urmă cu două luni, au apărut zvonuri legate de faptul că Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună o perioadă. Adelina a fost surprinsă în compania tatălui său venit de la Câmpulung Muscel, cei doi cărând bagaje dintr-un apartament din București. De aici a și apărut pe piață ipoteza că vedeta și-ar fi mutat lucrurile din imobilul în care a locuit cu iubitul ei, Speak.

S-au mutat împreună după o lună

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak după doi ani și jumătate de relație, timp în care lucrurile au mers foarte bine între ei. De altfel, Adelina Pestrițu și Speak s-au mutat împreună după numai o lună de relație. Treptat, însă, au ajuns să nu mai aibă loc în casă unul de celălalt. Mai precis din cauza hainelor și a accesoriilor.

Mai în glumă, mai în serios, Adelina Pestrițu l-a pârât pe iubitul ei că nu se poate abține atunci când vine vorba de încălțămintea sport și că are acasă un munte de adidași. „Si-a cumpărat mulți adidași, pentru că are o întreagă colecție. Nimeni nu știe. Trebuie să vă spun, el are mai mulți adidași decât mine. Decât adidașii mei. Dacă număr toți pantofii s-ar putea să-l iau puțin”, a declarat Adelina.

Adelina, prim mariaj eșuat. Nu s-a grăbit să se recăsătorească

Deși au trăit timp de doi ani și jumătate ca soț și soție, cei doi nu au făcut niciodată vreun anunț legat de căsătorie. Acest lucru pentru că Adelina se pare că nu a dorit să ajungă din nou în situația în care ea să întrețină familia, așa cum s-a întâmplat când era căsătorită cu Liviu Vârciu.

De altfel, aceasta a mărturisit că și prima sa căsnicie, cu Liviu Vârciu, a eșuat din cauză că s-au grăbit. „Prima dată m-am grăbit cu măritișul, eram micuță și nu m-am gândit la câte sacrificii și compromisuri trebuie să faci într-o căsnicie. Consider că nu eram pregătită la momentul respectiv, când m-am măritat, și nici acum nu sunt pentru că nu mi-am găsit ‘jumătatea’. Jumătatea ți-o trimite Dumnezeu la momentul potrivit și în locul potrivit și cred că nu trebuie căutată într-un anume loc. Poți să-ți găsești jumătatea și când mergi să cumperi pâine, la magazinul din colț”, declara Adelina în trecut.

Deși nu s-au căsătorit, Adelina Pestrițu și Speak au devenit părinți spirituali, după au decis să boteze împreună un copil, frățiorul finei Adelinei.

Artista a făcut anunțul pe Facebook și a spus că despărțirea a fost de comun acord. 

„Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi vă mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţă mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Adelina.

 

About The Author

Related posts