Câmpulungeni nu vă mai plângeți! Dezinteres total!

Câmpulungeni nu vă mai plângeți! Dezinteres total!

Câmpulungeni nu vă mai plângeți! Dezinteres total! Doar o singură persoană a participat din partea societății civile la dezbaterea publică pentru bugetul local al Câmpulungului.

În sensul că bugetul pentru anul 2019 a fost bine organizat și cetățenii orașului Câmpulung nu au nimic de obiectat, sau sunt complet dezinteresați fiind activi doar pe site-urile de socializare, pentru că este mai comod să fi acid prin intermediul tehnologiei fără să îți și asumi aceste lucruri. Așa cum vă spuneam, la Câmpulung, luni, 15 aprilie, de la ora 13.00 a avut loc în sala mare a primăriei dezbaterea bugetului public pentru anul 2019. Proiectul de buget a fost afișat pe site-ul instituției www.primariacampulung.ro și la sediul primăriei municipiului Cîmpulung, din strada Negru Vodă, nr. 127, în data de 29.03.2019.

La ședința publică ce a avut loc la sediul primăriei municipiului Câmpulung pentru dezbaterea publică a proiectului de act normativ au fost invitați să participe toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate.

Numai că au fost prezenți doar câțiva consilieri locali care s-au plicitisit și au părăsit sala înainte ca dezbaterea publică să se termine. Directorii celor 22 de instituții publice care se află în subordonarea primăriei Câmpulung și reprezentanții mass-mediei locale.

Joi, 25 aprilie de la ora 16.00 este convocat Consiliu Local al municipiului Câmpulung pentru aprobarea bugetului local pe anul 2019 şi estimările pentru anii 2019 – 2021. Bugetul Câmpulungului pentru anul 2019 este de 95,8 milioane de lei aproape 2 milioane de euro la care se mai adaugă 7 milioane de euro direcționate de către UE către Câmpulung.

About The Author

Related posts