Câmpulungenii pot cumpăra lemne ieftine în baza unei cereri!

Câmpulungenii pot cumpăra lemne ieftine în baza unei cereri!

Câmpulungenii pot cumpăra lemne ieftine în baza unei cereri! Asta după ce pe strada Valea Bărbușii, primăria Câmpulung a înființat un depozit de lemne pe care l-a împrejmuit cu un gard metalic.

Cei care fac o solicitare și o depun la registratura instituției publice, în care vor lăsa și un număr de telefon vor fi contactați de angajații Ocolului Silvic Câmpulung.

Din această lună, în urma aprobărilor scrise de la București a putut fi pus în funcțiune depozitul de la Valea Bărbușii.

Cum prețul lemnelor de foc îi preocupă pe cei mai mulți câmpulungeni în această perioadă, am aflat de la șeful Ocolului Silvic Câmpulung, Cătălin Oprei că materialul lemnos din fag sau alte esențe are un tarif de 250 de lei per metru cub, un preț destul de bun fața de lemnele achiționate de la persoanele care comercializează ilegal așa ceva.

La depozitul de lemne din Câmpulung se poate cumpăra și lemn pentru construcție la cel mai bun preț de pe piață, dar condiția necesară este să existe solicitări în acest sens, depuse în prealabil la primăria Câmpulung.

About The Author

Related posts