Breaking News
Câmpulungul a fost reprezentat cu clasă la competițiile de culturism și fitness organizate de IFBB
Câmpulungul a fost reprezentat cu clasă la competițiile de culturism și fitness organizate de IFBB

Câmpulungul a fost reprezentat cu clasă la competițiile de culturism și fitness organizate de IFBB

Din nou, Câmpulungul a fost reprezentat cu clasă la competițiile de culturism și fitness organizate de IFBB. Este vorba despre TIGER CLASSIC DIAMOND CUP,  ediția 2021, competiție internațională de renume care se organizează an de an la București.

Mihaela Teodorescu, sportiv legitimat IFBB, antrenată de Adriana Daniela Hanganu, deținătoare a numeroase medalii la competiții internaționale și naționale în același domeniu, a reușit o figură frumoasă la TIGER CLASSIC DIAMOND CUP  2021, cu o condiționare fizică de top, net superioară competițiilor precedente la care a participat și un posing de excepție, datorat aceleiași antrenoare.

Stil, clasa, eleganță, rafinament, feminitate și, mai ales, formă de top. Un pachet impecabil, prezentat pe scenă la București. Master Bikini Fitness OPEN 35+, o categorie grea cu unsprezece concurente, cele mai multe la o categorie din acest concurs, nivel înalt de pregătire, cinci țări.

„A fost prima dată când am urcat pe o scenă internațională, cu concurente foarte bine pregătite, un nivel ridicat de prezentare și condiționare fizică. De-abia acum am văzut ce înseamnă cu adevărat competiția la nivel înalt și am văzut cam pe unde mă aflu ca și moment al ascensiunii mele. Evoluția este evidentă, sunt foarte mulțumită de ceea ce am prezentat ca și pachet, pentru că la această categorie, bikini fitness, se punctează și pregătirea fizică, și feminitatea, costumul, machiajul, ceea ce transmiți celor din juriu, atitudinea, siguranța, vibe-ul. Îi mulțumesc din suflet antrenoarei mele pentru tot ce m-a învățat și mă învață în fiecare zi, îi mulțumesc soțului meu, Marian, sportiv și el legitimat la federație, care m-a susținut enorm în toată pregătirea. Mărturisesc și aici că a fost cea mai bună alegere ieșirea mea din lotul precedent și alegerea Danielei ca îndrumător și antrenor. Am învățat și atunci, dar am perfecționat aici. Nu am urcat pe podium, nivelul a fost foarte sus și plaja de vârstă a concurentelor prea mare, de la 35 de ani la 52, eu având 52, singura concurentă peste 45 de ani, dealtfel. Lucru de care sunt mândră și care mă motivează suficient să merg mai departe. A fost ultima mea participare la IFBB, din toamnă mă mut la NPC, acolo nu participi ca aparținând unui lot, doar sportivul cu antrenorul lui, comparația o faci cu tine și oglinda, iar juriul notează strict munca ta, comparând-o cu a sportivului aflat lângă tine pe scenă, fără instrucțiuni și intervenții care nu țin de calitățile și capacitățile lui”, a declarat Mihaela Teodorescu.

Următoarea competiție a Mihaelei Teodorescu, prima la NPC, va fi la VALLAHIA WARRIOR CHAMPIONSHIP, un concurs și mai greu, organizat de WINGS OF STRENGTH, competiție care se va ține la Sibiu la începutul lunii octombrie. ,,Sper ca aici voi avea categorie de vârstă, 50+, sau măcar 45+, ca să îmi pot compara forțele cu sportivi de vârstă și valoarea mea, ca să fie o competiție echitabilă. Până atunci, pregătire, pregătire, pregătire. Este un stil de viață pe care îl iubesc, cu care mă identific, și sper să fiu un model pentru tinerii pe care îi avem în sală ca și clienți. Urmați-vă visul!”, a mai declarat Mihaela Teodorescu și antrenoare de fitness.

Revenim în toamnă cu detalii de la competiție și evoluția Mihaelei Teodorescu. Îi dorim succes și îi mulțumim pentru efortul pe care îl face de a aduce numele Câmpulungului pe buzele și in conștiința culturismului feminin de performanță. Succes, Mihaela!

About The Author

Related posts