Câmpulungul dă semne că iese din moartea clinică!

Câmpulungul dă semne că iese din moartea clinică!

Câmpulungul dă semne că iese din moartea clinică! De astăzi au început să fie deschise magazinele din orașul de la poalele Mateiașului. Patronii i-au măsuri serioase pentru păstrarea distanțării sociale.

Cei de la localurile publice muncesc de zor prin incinte pentru a păstra condițiile impuse de lege. Antreprenorii au probleme reale și cer măsuri de susținere, în condițiile în care anumite sectoare au fost puse chiar la pământ în ultimele 2 luni.

Despre ce se întâmplă cu localurile în perioada următoare și care vor fi prețurile după ce clienții se vor putea întoarce în restaurante și cafenele, a vorbit la Digi24 Dragoș Petrescu, proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România.

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a spus Dragoș Petrescu.

Referitor la prețurile din restaurantele și cafenelele din  România, el a spus că nu se ia în calcul creșterea acestora.

„Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun.

Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină.

Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a spus Petrescu.

Parcurile din Câmpulung sunt și ele pregătite dacă urmează să fie deschise. Deoacamdată se așteaptă noile reguli, a declarat viceprimarul Mărgărin Blidaru.

About The Author

Related posts