Câmpulungul precum Racul, un pas înainte doi înapoi!

Câmpulungul precum Racul, un pas înainte doi înapoi!

Nu e glumă! Orașul Câmpulung chiar este în zodia Rac. Chiar dacă istoricii orașului nu au încercat să scoată de sub tipare o atestare documentară a orașului cu data nașterii dacă stam să ne luăm după Sfantul Ilie cel care este patronul spiritual al urbei noastre de la poalele Mateiașului indică faptul că tot în constelația Racului ne găsim.

Așadar nu trebuie să ne mai întrebăm de ce mergem tot înapoi și înapoi și chiar batem pasul pe loc spre deosebire de alte orașe ale județului.
Să revenim la problemele orașului acum ne confruntăm cu avariile la apă. Angajații de la societatea furnizare de apă potabilă nici nu au reparat bine avaria din capul bulevardului că o altă conductă a cedat pe la piața centrală.

Mai bine de două zile angajații de la societatea Edilul C.G.A s-au chinuit să repare avaria

Aici mai este o altă problemă. Nici nu s-a întărit bine covorul asfaltic că astăzi a fost tăiat pentru a se putea interveni la reabilitarea avariei. Totul a fost posibil pentru că în proiectul de asflatare al străzilor din Câmpulung nu a fost prevăzută și reabilitarea conductelor de apă de sub pământ.

Cum țevile în tot orașul sunt din perioada anilor 1900 ne așteaptăm ca tot ce e nou să fie distrus. Pe o parte reparăm pe altă parte distrugem!

About The Author

Related posts