Câmpulungul transformat în Ferma Animalelor
Câmpulungul transformat în Ferma Animalelor

Câmpulungul transformat în Ferma Animalelor

Câmpulungul transformat în Ferma Animalelor. Cartierele din orașul de la poalele Mateiașului sunt invadate de animale lăsate de izbeliște de către proprietari.

Fie vaci, fie cai, fie capre care mănâncă la comun cu căini.

Până și găinile sunt lăsate libere printre blocuri, ele ajungând să se împrietenească cu pisicile. Chiar în noaptea de Revelion câteva vaci s-au plimbat libere printre blocurile din cartierul Vișoi.

Cei de la ADP s-au ocupat până acum de ridicarea animalelor din stradă, numai că acest serviciu din subordinea primăriei Câmpulung nu deține un loc special amenajat pentru animale. Mâncarea pentru ele era achiziționată din banii acestor angajați.

Primarul Elena Lăsconi a declarat că va propune un proiect prin care se va înființa un adăpost temporar pentru animale, mărirea amenzilor aplicate proprietarilor.

Proprietarul care a lăsat animalele libere pe străzi la sfârșitul anului a fost amendat de mai multe ori dar este o problemă de educație. Autoritățile locale au mai declarat că vor institui un regulament clar pentru care trebuie să îl respecte toți cetățenii acestui oraș.

About The Author

Related posts