Capetele de pod, ziduri ale morții, nu viteza!

Capetele de pod, ziduri ale morții, nu viteza!

S-a creat o adevărată isterie pe paginile de socializare. De la începutul anului au avut loc multe accidente rutiere pe DN 73, drumul care trebuia să fie expres și a fost schimbat din pix în acte și în final național reabilitat după mulți ani.

Cei implicați în discuții dau vina pe capetele de pod pe care le numesc ziduri ale morții, nici măcar nu i-au în calcul viteza cu care se circulă. În urmă cu puțin timp un șofer a speriat radarul după ce a fost prins cu o viteză de 200 km/h.

,,Capetele de pod de pe acest tronson de drum=ziduri ale mortii. Puteau fi mai joase si ovale la capete. Plus de asta, nici aspect nu au”.

,,DN 73 a fost aprobat ca drum expres, a venit careva șmecher și a schimbat încadrarea din pix! Și uite așa n-am ales cu un drum periculos , restul nu mai contează!”.

,,Dacă e strada asflatată nu e bine că s-au făcut capete de pod, dacă e strada plină de gropi iar nu e bine că omorâm mașinile…dar cum e bine fraților???”.

,,Capetele de pod nu ai nici cea mai mica vină, viteza și neatenția la volan produc aceste accidente, din nefericire cam mult în ultima vreme…..Câte accidente s-au produs din cauza vitezei?

–//– din cauza somnului la volan?

–//– din cauza problemelor de sănătate?

–//– din cauza capetelor de pod? Ia să se circule regulamentar, și apoi sa vedeți că nu vor mai fi accidente de genul, întrucât nu poți face o mașină „pachet” la 60km/h indiferent că este un accident frontal sau lateral”.

,,MĂI OAMENI BUNI RESPECTAȚI VITEZA ȘI TOTUL VA FI BINE. Când vă urcați la volan fiți precauți. Nici un cap de pod nici un șanț nimeni nu e de vină dacă se circulă precaut și cu atenție. Șoseaua Pitești-Câmpulung este limitată la 70 maxim, nici eu nu merg cu 70 maxim 90. Dar când vine un DOBITOC sau cum vreți voi să îl numiți când tu mergi cu 90 și el trece pe lângă tine cu 120, 130 atunci cine mai e de vină pentru accidente”.

.

About The Author

Related posts