14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

CAPRICORN: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Jupiter, Marele Benefic, îți tranzitează până la 10 octombrie 2017 casa carierei, a statutului social, a imaginii publice și a reputației. În martie, la sfârșitul lui septembrie și la începutul lui noiembrie, Jupiter este implicat în aspecte tensionate cu Uranus, iar la sfârșitul lui martie, la începutul lui aprilie și pe tot parcursul lunii august formează aspecte tensionate cu Pluton.

Aceste aspecte sunt favorabile schimbărilor în carieră pentru Capricornii care au mulți ani de muncă în spate și doresc să exercite activități care să îi reprezinte, care să le reflecte idealurile superioare, filosofia de viață, sistemul de valori. Capricornii care se află la început de carieră se pot trezi în fața unor alegeri dificile legate de direcția în viață, alegeri ce pot fi în dezacord cu dorințele familiei, spre exemplu.

Această perioadă poate provoca neliniște și nerăbdare, dorința de a rezolva totul rapid și fără complicații. Ai putea face cunoștință într-un mod inedit cu propriile limite sau cu concepții despre lume și viață care te țin, de fapt, pe loc. Schimbarea mentalităților despre valoarea personală, mentalități dobândite „din leagăn”, cum se spune, te poate propulsa pe culmi mai înalte decât ți-ai imaginat vreodată. De asemnea, moderația te poate salva de la multe, mai ales de la excesele de putere.

Luna august 2017 aduce însă și un aspect armonios Jupiter-Saturn, care te poate ajuta să îți redescoperi răbdarea, simțul practic, ritmul intern, autoritatea interioară. Ai mari șanse să concretizezi ceea ce visezi de cel puțin un an sau să culegi roadele acțiunilor trecute. Poți obține o promovare la care nu te așteptai sau sprijinul unei persoane importante, toate acestea conlucrând la (re)consolidarea identității tale.

Se poate ca de-a lungul anului 2017 să ai în repetate rânduri senzația că, pentru a reuși din punct de vedere profesional, ai de făcut sacrificii, ai de renunțat la ceva, de sacrificat ceva drag. Dar eforturile tale vor fi răsplătite.

Se recomandă prudență în carieră în perioadele când Mercur, stăpânul casei muncii Capricornului, se află în retrogradare: prima săptămână din ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie 2017.

Din punct de vedere financiar, instabilitatea este mai mare în martie și la finalul lui septembrie, dar apar reechilibrări în mai și noiembrie.

La 10 octombrie 2017 Jupiter intră în casa beneficiilor și a grupurilor sociale. Astfel debutează o perioadă de aproximativ un an în care vei fi avantajat de proiecte mari, de grup, și îți vei putea crește veniturile din propria afacere sau cele datorate schimbărilor făcute în plan profesional.

Anumite cheltuieli neașteptate cu casa sau cu familia îți pot da peste cap bugetul sau planurile de investiții pentru dezvoltarea afacerii sau pentru consolidarea imaginii publice. Casele banilor Capricornului sunt activate de două eclipse de Lună (11 februarie și 7 august), dar există și o eclipsă totală de Soare, pe 21 august, în casa a opta. De aceea, ar fi indicat ca în 2017 să depui efort pentru reducerea datoriilor și pentru revizuirea politicii de cheltuieli/investiții atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie