Caravana ECOTIC ajunge la Schitu-Goleşti (26-28 martie)

Caravana ECOTIC ajunge la Schitu-Goleşti (26-28 martie)

Caravana ECOTIC a ajuns şi în Argeş, cu sprijinul ADI SERVSAL ARGEŞ!

Caravana ECOTIC vizitează mai multe localităţi argeşene pentru a oferi locuitorilor acestora informaţii despre necesitatea şi obligativitatea de a colecta separat şi recicla deşeurile de echipamente electrice şi electronice, fie ele mari (televizoare, maşini de spălat, frigidere, monitoare) sau mici (telefoane mobile, mini aparate electrocasnice şi chiar jucării ce funcţionează pe baterii), dar şi bateriile uzate.

Există şi o tombolă cu premii pentru cei care predau cele mai mari cantităţi de DEEE şi baterii uzate la Staţia de Reciclare.

În plus, cetăţenii au prilejul de a vedea, în Caravana ECOTIC, o autoutilitară transformată în expoziţie, care este conţinutul acestor echipamente şi în ce fel materialele din care acestea sunt fabricate, printre care multe metale grele şi substanţe toxice, ajung să polueze mediul înconjurător.

Cei care vor preda la caravană cel puţin 5 kilograme de astfel de DEEE vor putea să se înscrie într-o tombolă ce are ca premii, în fiecare localitate, câte 4 vouchere de cumpărături din magazinele DEDEMAN, în valoare de 400 de lei fiecare. In localitatea Schitu-Goleşti caravana ajunge în perioada (26-28 martie),

Reprezentanţii ADI Servsal îşi doresc şi ca, pe viitor, să creeze un sistem permanent de colectare a DEEE-urilor mari în toate localităţile judeţului.

About The Author

Related posts