Cascadorie cu trei maşini… avariate la Câmpulung!

Cascadorie cu trei maşini… avariate la Câmpulung!

Cascadorie cu trei maşini… avariate la Câmpulung!

Marţi după amiază, în Câmpulung, pe strada Emil Gârleanu, în zona Vişoi, s-a produs un eveniment rutier soldat cu avarierea gravă a trei autoturisme. Accidentul s-a produs în faţa blocului 17 din Vişoi.

Martorii spun că: „ Maşia este un BMW cu numărul AG 04 NON. A intrat tare pe stradă, este o curbă acolo şi a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în astea două parcate. Nouă ni s-a părut că la volan era un bărbat, dar nu putem spune că aşa e, pentru cine era a ieşit şi s-a dus fuga în casă. Stă acolo la blocul 17.

Au ieşit toţi vecinii de prin zonă. Aia de le-a terminat maşinile urlau… Ce să zic, e greu să te trezeşti cu maşina praf într-o fracţiune de secundă”, spune un vecin.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD. De asemenea la faţa locului au sosit poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Oamenii legii sosiţi la locul accidentului, au verificat maşina, aşa că imediat au aflat cine este proprietarul. Din bloc a ieşit o femeie, care spune ea, se afla la volanul maşinii şi mergea cam tare şi nu a putut să o redreseze.

Femeia în cauză nu are permis de conducere, acum făcea şcoala de şoferi, aşa că avea ceva cunoştinţe despre cum se conduce un vehicul, dar asta nu a ajutat-o prea tare pentru că, poliţiştii i-au întocmit Dosar Penal.

Ce a povestit aceasta: „Nu îşi pune nimeni pielea pentru mine. Am condus până la blocul Turn şi înapoi. Am avut viteză mare, de asta am făcut accident. Am lovit două maşini şi cu a mea trei. De băut, vă spun sincer, aţi văzut de la început. Am luat aşa două trei guri de afiinată că sunt în perioada aia şi mă mai linişteşte”, a spus relaxată femeia care a pretins că se afla la volanul maşinii.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Pe asigurarea persoanei care a lovit cele două maşini parcate, proprietarii acestora vor efectua reparaţiile. Femeia s-a ales cu Dosar Penal, iar pentru a-şi outea obţine permis de conducere, va trebui să mai aştepte.

About The Author

Related posts