Cascadorie pe patru roți! O tânără răpită zace pe un pat de spital!
Cascadorie pe patru roți! O tânără răpită zace pe un pat de spital!

Cascadorie pe patru roți! O tânără răpită zace pe un pat de spital!

Joi dimineaţa, pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti, s-a produs un grav accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat, vătămarea corporală gravă a unei tinere,  vătămarea uşoară a unui alt pasager, dar şi însemnate pagube materiale.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03.30. O bubuitură puternică a scos din case oamenii din zonă. Nu ştiau ce se întâmplă, dar toţi s-au speriat.

Când au văzut ce dezastru se produsese, oamenii s-au îngrozit. O maşină de producţie externă distrusă, o tânără zăcea inconştientă în şanţ, iar doi bărbaţi erau înghesuiţi pe bancheta din spate.

Au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit trei ambulanţe şi echipajul SMURD, dar și un echipaj de la descarcerare. Fata a fost preluată prima şi ambulanţa a plecat cu ea spre UPU Câmpulung. În tot acest timp pompierii se chinuiau să scoată dintre fiarele contorsionate bărbatul care se afla în stare gravă, cel care a condus autoturismul. Al doilea bărbat se afla în stare mai bună, fără răni care să îi pună viaţa în pericol.

Daniel Văduva, conducătorul auto de 30 de ani era din comuna Crânguri, judeţul Dâmboviţa. Acesta îi avea în maşină pe cei doi, Văduva Iulia Florina de 19 ani din Văleni judeţul Argeş şi pe Văleanu Stelică Junior de 19 ani din satul Crânguri judeţul Dâmboviţa.

Cei trei rulau pe DN 73, cu direcţia de mers spre Piteşti. Daniel Văleanu a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod din care a ricoşat într-un gard metalic şi s-a oprit pe un alt podeţ. Partea faţă a maşinii a luat foc, iar pericolul de a exploda era iminent. Viteza a fost cauza probabilă a acestui accident.

Daniel Văduva a decedat la spitalul din Câmpulung. Acesta, aşa după cum spun cadrele medicale a fost foarte agitat în aşa hal încât a muşcat cadrele de pe ambulanţă. Rănile pe care le avea erau incompatibile cu viaţa.

Iulia Florina Văduva a fost în stare gravă şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Argeş. Stelică Junior Văleanu s-a ales cu o fractură la un picior.

Unii din cei care au ajuns la locul accidentului spuneau că fata ar fi fost răpită de cei doi, Văduva şi Văleanu, că ar fi fost căutată de neamurile ei prin zonă, iar joi dimineaţa aceştia fugeau spre Crânguri Dâmboviţa. Poliţiştii însă nu pot confirma aceste zvonuri.

În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, dar şi pentru că Daniel Văduva avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării. Vineri în jurul prânzului, medicul legist din cadrul Laboratorului de Tanatologie va efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei reale a decesului lui Daniel Văduva.

About The Author

Related posts