Cătălin Rădulescu la un pas să îşi piardă mandatul de parlamentar?

Cătălin Rădulescu la un pas să îşi piardă mandatul de parlamentar?

Deputatul de Argeș Cătălin Rădulescu a rămas fără sprijin politic în PSD, în urma unei decizii luate în luna martie de Comitetul Executiv al filialei din Pitești.

Decizia PSD Argeș vine în urma numeroaselor critici aduse de deputat la adresa conducerii partidului, aduse în contextul alegerilor de la vârful conducerii.

În urmă cu puţin timp, Comitetul Executiv Național și Biroul Politic  a luat act de retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cătălin Rădulescu, la propunerea președintelui organizației PSD Argeș, a spus Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Fără sprijin politic, Cătălin Rădulescu nu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Îşi poate duce mandatul la final, fără probleme.

Totodată, Liviu Dragnea a confirmat și organizarea unui miting de amploare care va avea loc în București. Mitingul va fi organizat undeva în a doua jumătate a lunii mai, la o dată care va fi stabilită ulterior. Tema referendumului va fi susținerea familiei tradiționale.

About The Author

Related posts