Cătălin Turturică va candida pentru un nou mandat de primar din partea PSD

Cătălin Turturică va candida pentru un nou mandat de primar din partea PSD

Primarul de la Bălilești a primit un mărțișor din partea PSD Argeș chiar pe data de 1 martie. Acesta a fost desemnat în adunarea generală a organizației PSD Bălilești să fie candidatul partidului pentru un nou mandat în perioada 2020-2024 la primăria Bălilești.

Cu această ocazie au fost făcute alegeri și în partid. În prezența echipei de la județ a fost ales președintele organizației, Ion Voican, Mircea Mărgăritescu, vicepreședinte, Constantin Lungan, vicepreședinte, Ion Bucurescu, vicepreședinte, Dan Orbu, vicepreședinte, Victor Cârnăraru, secretar, Ionuț Bucurescu, trezorier, Ion Hera, membru, Maria Popescu, membru, Doru Popescu, membru, Dragoș Nițescu, membru. Cătălin Turturică face parte conform statutului din organizație.

,,Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru votul primit. Sper ca toată activitatea mea de până acum în localitate să fi fost pentru dumneavoastră, sper ca activitatea pe care mi-ați încredințat-o astăzi să fie tot pentru binele dumneavoastră, pentru noi toți, locuitorii comunei. Vă doresc lumină în suflete”, a declarat Cătălin Turturică.

About The Author

Related posts