Câţiva musceleni au fost Moş Crăciun, pentru unele familii din zona Muscel!
Câţiva musceleni au fost Moş Crăciun, pentru unele familii din zona Muscel!

Câţiva musceleni au fost Moş Crăciun, pentru unele familii din zona Muscel!

An de an, câţiva musceleni, fac surprize frumoase unor familii care locuiesc în zone izolate şi care au nevoie de sprijin.

Acum, de Crăciun, costumaţi în Moş Crăciun, cu ATV-uri, maşini de teren şi motoare, tinerii au plecat cu darurile de la moşul pentru familiile identificate.

Au împărţit produse alimentare, cu ajutorul cărora, oamenii să îşi poată asigura hrana o perioadă bună, nu doar pentru o singură masă.

Spre exemplu, aceştia au achiziţionat pentru aceste familii o tonă de cartofi.

Înainte de a pleca spre familiile identificate, moşii şi-au făcut o fotografie în faţa bradului din centrul Câmpulungului.

„Nu facem acest lucru ca să fim vedete. Noi nu avem afaceri sau să ne vină banii fără muncă, dar asta nu înseamna că nu putem, din ce avem, să bucurăm şi alti oameni. Nu este un caz izolat. Acest obicei îl avem de câţiva ani. Noi am găsit familiile astea când am plecat în plimbare cu maşinile de teren. Erau case unde nici nu gândeai. Am bătut la uşile oamenilor şi am vorbit cu ei. Aşa am aflat ce nevoi au. Nu le-am promis nimic, dar le-am făcut surprize. Aşa vine Moş Crăciun să ştiţi, nu altfel, oamenii trebuie să se ajute între ei. Dacă mai mulţi ar face aşa, ar fi o lume mai bună. Avem în vedere să îi vizităm şi de Paşte”, spune unul dintre iniţiatorii acţiunii.

About The Author

Related posts