Cea mai emoționantă zi pentru deputatul Simona Bucura Oprescu! VIDEO

Cea mai emoționantă zi pentru deputatul Simona Bucura Oprescu! VIDEO

Cea mai emoționantă zi pentru deputatul Simona Bucura Oprescu! La orele prânzului a fost alături de localnicii din Stâlpeni pentru că astăzi a fost organizată cea de-a XIV-a ediție a zilei comunei.

A fost primită cu brațele deschise deoarece este singurul parlamentar de Argeș care a bătut pe la toate ușile din București ca proiectele demarate de primarul Gabi Șerbănoiu să primească finanțare. Nu a venit singură ci alături de echipa formată din doamnele consilier județean din Consiliu Județean Argeș și alături de alți pesediști de la Mioveni.

Razele soarelui printre nori parcă a binecuvântat această întâlnire.

Aici deputatul Simona Bucura Oprescu nu a putut zăbovi prea mult deoarece a fost nevoită să participe la invitația primarului Gheorghe Matei la evenimentul dedicat pomenirii eroilor din Mihăești, căzuți pe frontul de luptă în Primul Război Mondial, pentru înfăptuirea Marii Uniri.

Un alt moment plin de emoție pentru că deputatul Simona Bucura Oprescu este fiică a satului. La eveniment parlamentarul de Argeș l-a avut alături și pe micuțul Alexandru, fiul acestuia în vârstă de doar patru ani.

Simona Bucura Oprescu a fost invitată de organizatori să țină un scurt discurs, unul profund emoționant, unul unic ce se întâmplă doar o singură dată la 100 de ani, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

De asemenea, locuitorii comunei Mihăești au sărbătorit cea de-a XII-a ediție a zilei comunei, iar Simona Bucura Oprescu a participat și aici în semn de respect și apreciere pentru eforturile depuse de primarul Gheorghe Matei, pentru dezvoltarea comunei și în promovarea culturii tradiționale.

 

About The Author

Related posts