Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Cea mai frumoasă familie din politica argeșeană!

Cea mai frumoasă familie din politica argeșeană!

Cea mai frumoasă familie din politica argeșeană! Vorbim aici despre Simona și Mihai Bucura Oprescu, cei doi intrând în politică de la o vârstă fragedă și ajungând apoi oameni de succes în politica argeșeană.

Simona Bucura este un politican cu un viitor frumos în faţă. Aceasta este deputat şi nu doar că ocupă această funcţie ci este unul dintre cei mai activi parlamentari argeşeni. Simona se bucură de o apreciere importantă din partea tuturor, de aici venind şi succesul de care se bucură în politica românească.

De cealaltă parte, Mihai Oprescu reprezintă una dintre vocile puternice pe care le are Argeşul în politică.

Prin foarte multă muncă şi sacrificii, acesta a ajuns să deţină funcţii importante, totul culminând cu funcţia de prefect al judeţului Argeş. În prezent acesta coordonează activitatea ITM Argeş, fapt ce arată aprecierea de care se bucură din partea tuturor.

Aceştia nu numai că sunt doi politicieni de succes ci formează şi un cuplu extrem de frumos din viaţa publică a Argeşului. Mai mult, cei doi sunt părinţii unui foarte frumos băieţel ce a venit pe lume în luna octombrie a anului 2014.

About The Author

Related posts