Cei care cred că Uniunea Europeană nu contează, greșesc grav și repetat!

Cei care cred că Uniunea Europeană nu contează, greșesc grav și repetat!

Cei care cred că Uniunea Europeană nu contează, greșesc grav și repetat! România a sărbătorit, la 1 ianuarie 2017, primul deceniu în Uniunea Europeană, organism care adus nenumărate avantaje românilor, de la libera circulaţie în Europa până accesul pe piaţa muncii şi la studii în marile universităţi de pe bătrânul continent, potrivit analizei specialiştilor.

Spre sfârșit de mandat europarlamentarul Victor Boștinaru a susținut o conferință de presă cu jurnaliștii din România la biroul său din Parlamentul European. La această întâlnire au participat și jurnaliștii redacției Ziarului din Muscel.

,,Lucrurile care s-au făcut bine sau rău, la Parlamentul European au contat în măsura în care au fost comunicate acasă.

Cei care cred că Uniunea Europeană nu contează, greșesc grav și repetat. Spun asta pentru că trăim cel mai complicat, timp în ceea ce privește evoluția relațiilor internaționale cu riscuri care merg de la confruntarea economică, la sporita probabilitate a unei confruntări militare.

Pentru România, cred cu sinceritate că apartenența la Uniunea Europeană este dincolo de efectele sale economice și sociale, politice este o garanție de protecție națională.

România a fost adesea umilul membru al Uniunii Europene, a uitat să negocieze, a primit liste, a primit porunci…

Românii pot face lucruri care să rămână în Uniunea Europeană, românii pot schimba direcții importante”, a mai declarat europarlamentarul Victor Boștinaru.

About The Author

Related posts