10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Cel mai mare balerin al României, trăiește la Câmpulung. În fiecare an își sărbătorește ziua de naștere cu poporul

Alte Știri

Cel mai mare balerin al României, trăiește la Câmpulung. În fiecare an își sărbătorește ziua de naștere cu poporul. Iubește oamenii de aici și orașul ca pe cel natal. Maestrul Thury Ștefan a ajuns în municipiul Câmpulung la începutul anilor 2000 și de atunci nu a mai vrut să plece, întrucât s-a îndrăgostit iremediabil.

Pe lângă faptul că a fost considerat cel mai mare balerin al României a fost actor și în filme celebre precum Fram ursul polar, Veronica, Actorul și sălbaticii, Nae Marin Miliardarul, Libelula sau Cântecele mării.

De mai bine de 20 ani și-a descoperit o altă pasiune a vieții sale, metaloplastia. Iar de atunci din mâinile lui ies adevărate opere de artă. Metalul prinde viață. Expozițiile sale sunt expuse în holul Big & Small, iar primărița Elena Lasconi prezentă la ziua maestrului i-a promis că anul viitor îi va muta lucrările în instituția publică pe care o conduce.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie