Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Cel mai tânăr primar din țară îi încurajează pe tineri să intre în administrația locală

Cel mai tânăr primar din țară îi încurajează pe tineri să intre în administrația locală

Cel mai tânăr primar din țară îi încurajează pe tineri să intre în administrația locală. La început de mandat edilul Florin Bogdan Proca a plecat la drum foarte entuziasmat crezând că poate realiza tot ceea ce a promis în oferta electorală.

Numai că din cauza birocrației nu a putut realiza decât 70% din obiectivele propuse. Însă timpul nu este pierdut. Pe de o parte sunt lucrări care nu pot fi realizate într-un timp scurt, ci se pot întinde pe perioada mai multor mandate, mai ales dacă vorbim de proiecte de anvergură.

Florin Bogdan Proca a fost printre cei mai tineri primari din țară când a fost ales, deci încurajează tinerii care vor să intre în administrația publică locală, dar trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru realizarea obiectivelor și foarte multă perseverență.

Ediul mai este de părere că atragerea de fonduri europene este esențială în domeniul de activitate al administrației publice locale și acest lucru ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toți primarii.

Banii europeni au schimbat spectaculos viața locuitorilor din comunele care au avut proiecte și deschidere să folosească acest mecanism de finanțare.

Primăria Berevoești s-a remarcat în ultimii ani printr-un progres evident în ceea ce privește nivelul de dezvoltare a localității. Noul trend se datorează ediului Florin Bogdan Proca, un primar gospodar, serios care reprezintă un adevărat exemplu pentru cetățenii comunei pe care o păstorește. La Berevoești investițiile au continuat și în 2019, în pofida birocrației care uneori pune piedici.

 

About The Author

Related posts