Cele mai multe posturi vacante sunt la spitalul TBC!
Cele mai multe posturi vacante sunt la spitalul TBC!

Cele mai multe posturi vacante sunt la spitalul TBC!

Cele mai multe posturi vacante sunt la spitalul TBC! Ca la fiecare început de an, aleşii municipali au fost solicitaţi de conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung să-i aprobe statul de funcţii şi organigrama.

Din cele 100 de funcţii contractuale, 9 sunt de conducere şi 91 de execuţie. Situaţie care diferă uşor faţă de cea aferentă lui 2018, când grila de personal a cuprins 98 de funcţii contractuale, din care 9 de conducere şi 89 de execuţie.

Dintre acestea, 71 (4 de conducere şi 67 de execuţie) erau ocupate, restul de 27 (5 de conducere şi 22 de execuţie) fiind vacante. Documentul care intră în vigoare prevede că 25 de posturi (4 de conducere şi 21 de execuţie) rămân vacante. Cât priveşte diferenţa de 75 de locuri ocupate, 5 dintre acestea sunt de conducere, restul de 70 fiind personal cu atribuţii de executanţi.

Managerul Ionela Costinela Dună le-a prezentat superiorilor din forul legislativ al municipiului, în susţinerea doleanţei sale, de aprobare a documentaţiei de personal, valabile de la 1 martie 2019, şi modificările care impun actualizarea ei. Faţă de statul de funcţii valabil pentru anul 2018, în cel nou figurează mai multe schimbări.

About The Author

Related posts