Cetățenii localității Bălilești informați prin sms despre tot ce se întâmplă în comunitatea lor!

Cetățenii localității Bălilești informați prin sms despre tot ce se întâmplă în comunitatea lor!

Cetățenii localității Bălilești informați prin sms despre tot ce se întâmplă în comunitatea lor! Pe primul loc sunt proiectele în derulare, spune primarul Victor Cătălin Turturică.

,,Vom folosi numerele de telefon pe care le-am obținut în urma vizitei făcute de reprezentanții primăriei la gospodăriile dumneavoastră. Acest mod de comunicare ne va permite schimbul de informații rapid și punctual. Astfel, noi vă vom informa, iar dumneavoastră ne veți putea transmite opiniile în legătură cu propunerile noastre.
Chiar de la sfârșitul lunii iunie cetățenii care sunt înregistrați cu numărul de telefon la Cabinetul Primarului vor primi următorul mesaj:

Stimate cetatean,
Ca urmare a vizitei în teren făcută de reprezentanții primăriei Bălilești în lunile trecute, numărul dumneavoastră de telefon a fost înscris la Cabinetul Primarului și dacă nu vă deranjează, vom continua să vă informăm despre proiectele noastre.

În acest sens, vă aduc la cunoștință că datorită modificării Legislației Mediului, comuna noastra va fi conectată la un nou sistem de gestionare a deșeurilor menajere, începând cu 1 iulie 2019 sub deviza -Plătești cât arunci!-. Astfel, în perioada următoare fiecare gospodărie va primi o pubela mobilă și saci de colectare a deșeurilor recilabile, precum și instrucțiuni de folosire și programul de colectare a acestora.

Menționez că actualele platforme de colectare a gunoiului se vor desființa!

Tot printr-un mesaj telefonic veți fi anunțat și în legatură cu perioada în care se va desfășura această acțiune în satul dumneavoastră.
Cu stimă,
Primar, Victor-Cătălin Turturică”

About The Author

Related posts