Chioșcuri de ziare sparte cu ajutorul unui minor!
Chioșcuri de ziare sparte cu ajutorul unui minor!

Chioșcuri de ziare sparte cu ajutorul unui minor!

Chioșcuri de ziare sparte cu ajutorul unui minor! Doi adolescenţi, un băiat de 17 ani şi o fată de 18 ani, suspectaţi că au spart mai multe chioşcuri de ziare cu ajutorul unui minor în vârstă de nouă ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Piteşti, județul Argeș.

Cei doi sunt domiciliaţi în municipiul Ploieşti, județul Prahova, potrivit unui comunicat transmis duminică, 6 ianuarie, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Cei doi tineri sunt bănuiţi că, în perioada noiembrie-decembrie 2018, împreună cu un alt minor de nouă ani, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe chioşcuri de ziare de pe raza municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras ţigări pe care le-ar fi valorificat ulterior pe raza judeţului Prahova”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie la domiciliul suspecţilor, pentru probarea activităţii infracţionale, iar cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

About The Author

Related posts