Cifrele năucitoare ale noului bloc, au constituit cel mai înflăcărat motiv de dispută! VIDEO

Cifrele năucitoare ale noului bloc, au constituit cel mai înflăcărat motiv de dispută! VIDEO

Presat de Ministerul Dezvoltării Regionale, care i-a dat primarului Liviu Ţâroiu speranţa unei finanţări în acest an, edilul şi-a băgat blocul pe care vrea să îl construiască pentru câmpulungenii cu probleme sociale, în Consiliul Local, convocat de îndată luni, 10 septembrie 2018, ca să voteze cifrele proiectului.

Or tocmai cifrele năucitoare au constituit cel mai înflăcărat motiv de dispută – şi n-a fost singurul -, fără a zădărnici, însă, votul favorabil, de care Ţâroiu avea nevoie ca să continue discuţiile la Ministerul Dezvoltării.

Programul de investiţii pe 2018 prevedea întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru un bloc de locuinţe sociale. Documentaţie care s-a făcut, cu preţul a peste 40.000 de lei, de către un proiectant de la Iaşi, despre care primarul susţine că l-a găsit cu chiu, cu vai, fiind singurul care a dat curs invitaţiei primăriei lansate în SEAP.

Iar acest proiectant, rar şi scump, a livrat autorităţilor un SF cu costuri halucinante. În euro, construcţia blocului era apreciată la 4 milioane, ceea ce însemna, după socoteala liberalilor, 80.000 de euro pentru un apartament! Noroc că locuinţele sociale nu se vând! Sau ghinion că locuinţele sociale nu se vând, în cazul în care primăria este investitorul, ca să recupereze uluitoarea cheltuială!

About The Author

Related posts