19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Cine este câmpulungeanul care impresionează la FC Barcelona. Are șanse imense spre echipa mare…

Alte Știri

Cine este câmpulungeanul care impresionează la FC Barcelona. Are șanse imense spre echipa mare… În vârstă de doar 15 ani, Ianis Târbă impresionează la FC Barcelona și este una dintre marile speranțe din academia catalanilor.

Puștiul evoluează pe postul de aripă dreapta și deja a făcut pasul la echipa U16 a Barcelonei. Într-unul din meciurile sale recente, Târbă a reușit să înscrie un super gol.

Însă Ianis Târbă nu este o prezență nouă la FC Barcelona. El îmbracă tricoul juniorilor catalani încă din anul 2017, iar în 2019 intra pentru prima oară și în atenția Federației Române de Fotbal. În urma unui turneu demonstrativ, la care au luat parte toți copiii cu origini din România, Ianis Târbă a impresionat și s-a numărat printre cei remarcați.

E visul oricărui copil să joace la naționala României și să ajungă cât mai departe cu țara lui. De când sunt mic trăiesc în Spania. Da, vorbesc bine pentru că mama mea e profesoară de limba română iar tatăl meu Remus este tot fotbalist. Părinții mei sunt din Câmpulung Muscel.
Sunt la Barcelona de doi ani și anul ăsta o să îl fac pe al treilea. A fost foarte frumos și cu intensitate. Am învățat lucruri noi pe care nu le știam”
, spunea Ianis Târbă, în 2019, la acținea organizată de FRF.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie