Clădirea BCR-ului a fost scoasă la vânzare!

Clădirea BCR-ului a fost scoasă la vânzare!

Clădirea BCR-ului a fost scoasă la vânzare! Proprietarii au întrebat mai întâi primăria Câmpulung dacă este dispusă să o achiziționeze la prețul de 470.000 de euro. Nu ar fi o sumă colosală mai ales că primăria Câmpulung investește mult mai mulți bani în lucrări care sunt proiectate greșit și trebuie reluate și iar reluate, pentru că așa zișii constructori care nu sunt în stare să ducă contractele la bun sfârșit.

Pentru a doua oară în decurs de două săptămâni autoritățile locale s-au aflat în postura de a refuza o ofertă de cumpărare a unei clădiri ultracentrale. Chemați de urgență, în cadrul unei ședințe ordinare consilierii locali nici nu au avut dreptul să respire după ce pe ordinea de zi era cumpărarea unei dintre cele mai imobile din centru din punct de vedere al spațiului și terenului în care funcționează în prezent BCR.

Primarul Liviu Țâroiu a venit cu un refuz categoric justificând necumpărarea acestei clădiri în favoarea achiziționării spațiului deținut de Tiparg, ce aparține fostului prefect Marcel Proca la parterul Casei de Cultură Tudor Mușatescu. Tiparg vrea aceeași bani pentru aproximativ 400 de metri pătrați în timp ce banca îi cere pentru o clădire în regulă plină cu marmură.

 

About The Author

Related posts